Η αφωνία της Ζέττας

Υπερβολικά αισιόδοξους βρίσκουμε όσους πιστεύουν πως έστω και την ύστατη ώρα κάποιοι γαλάζιοι βουλευτές και πολιτευτές στη Μαγνησία θα καταδικάσουν τα έργα και τις ημέρες του Μπέου και τις καθημερινές επιθέσεις του εναντίον των τοπικών δημοσιογράφων.


Στην πόλη που όλα τα σκιάζουν οι φοβέρες του υπόδικου και υπό αργία δημάρχου Βόλου, θα ανέμενε κάθε δημοκρατικός πολίτης από τα στελέχη της ΝΔ να καταδικάσουν τις πρακτικές και τα καουμποϊλίκια του Μπέου. Φευ.

Για τους γνωρίζοντες πάντως τα πολιτικά τεκταινόμενα στο Βόλο δεν αποτελεί έκπληξη η αφωνία των γαλάζιων και μάλιστα κάποιοι θυμούνται τη πρώην βουλευτίνα Ζέτα Μακρή να συναντάται προεκλογικά με τον Αχ. Μπέο και να είναι όλο χαμόγελα μαζί του.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε πως η Ζέττα είχε στηρίξει ως υποψήφιο δήμαρχο τον Μπέο και ουχί τον υποψήφιο που επίσημα στήριζε το κόμμα της η ΝΔ.

Για την ιστορία τα στελέχη του Σύριζα και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με επίσημες ανακοινώσεις και δηλώσεις κατήγγειλαν καθαρά και χωρίς αστερίσκους τις μεθοδεύσεις Μπέου.